Öppettider, betalningsformer och kaffe

Vad beträffar öppettider så är det i princip öppet jämt under anständiga tider. Butiken ligger trots allt på vår gård och där är vi mest hela tiden. Men rent faktiskt är det väl 9:00-17:00 som gäller, vardag som helgdag. Men ett tips är att ringa 0171-550 60 i förväg för att vara helt säker på att det är öppet och att vi har varan i lager.

Det går bra att betala med såväl kort som kontanter. Vid större beställningar kan vi även fakturera.

Är det en solig och fin dag och vi är på fikahumör bjuder vi självklart den som råkar komma förbi på en kopp kaffe eller två.

Comments
2 Responses to “Öppettider, betalningsformer och kaffe”
 1. Magnus Jerreling skriver:

  Hej!

  Jag tänkte bara höra om ni säljer Roslagsmahogny med svart pigment och vad den kostar i så fall.

  Vänliga Hälsningar

  Magnus

  • Jesper Jönsson skriver:

   Hej!

   Jo, jag har en variant som jag kallar Bryggolja. Jag har valt att utesluta balsamterpentinet då jag tycker att det ger en sämre produkt. Vill man kan man naturligtvis tillsätta det själv i efterhand. Den innehåller inget pigment utan färgen kommer från tjäran. Hur mörkt det blir beror på hur mycket virket ”tar” kan man väl säga – ett väldigt torrt och slitet virke blir mörkare än ett som är relativt nytt. Jag säljer det ganska ofta till de som byggt ny altan och vill bli av med den gröna nyansen. Bryggoljan ger grönt virke en trevlig ljusbrun nyans.

   En dunk om 5 liter kostar 375 kr och torrhalten är då, eftersom det saknas lösningsmedel, 100%. Beroende på virket går det åt 1-2 deciliter per kvadrat. 25 liter kostar 1600 kr.

Leave A Comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.